Construction center of the PIL-STAV s.r.o. company

  • Location
    Prešov
Construction description:

The project designs the new construction of a construction center in Prešov on Petrovanská Street, including engineering networks and parking areas. It is a free-standing building.

The foundation is realized on pyramidal pilots, on which the foundation vaults and blocks are mounted. The building is designed as a two-story steel hall structure with a flat roof. Sheathed with mineral wool facade panels and a glazed facade made of AL profiles. The stairs on the 2nd floor are made of steel. The walls and ceilings are designed from plasterboard. Tread layers are a combination of laminate flooring and ceramic tiles. New wiring, floor heating, including boiler room, plumbing will be being solved within the building.